Katil Peres Türkiye’den Defol!!

Katil Peres Türkiye’den Defol!!

İşgalci Siyonist İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres dün Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün resmi davetlisi olarak Türkiye’ye geldi.

İşgalci Siyonist İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres dün Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün resmi davetlisi olarak Türkiye'ye geldi. Resmi törenle Cumhurbaşkanı Gül tarafından karşılanan Siyonist Peres'in Ankara'daki ilk günü Anıtkabir'i ziyaretle başladı. Elinde çok sayıda Filistinlinin kanı olan, işgalci devletin tepe makamındaki Peres'e Bilkent Üniversitesi'nce fahri doktora ünvanı takdim edildi.Bilkent üniversitesi rektörü Ali Doğramacı'nın fahri doktora ünvanı verdiği eli kanlı Peres , burada öğrencilere yönelik bir de konuşma yaptı.İşgalci İsrail'in kurucusu Ben Gurion'un bir Türk üniversitesinde öğrenim gördüğünü hatırlattığı konuşmasında İran'ın nükleer silahlarla emperyalist emellerini gerçekleştirmeye çalıştığını iddia etti.

Cumhurbaşkanı Gül'ün davetlisi olarak Türkiye'ye gelen Siyonist Peres , onuruna verilecek akşam yemeği için Camlı Köşke çıkacak.

İŞBİRLİKÇİ VE DARBECİ MAHMUT ABBAS DA DAVET EDİLDİ

Filistin'i İsrail'e peşkeh çeken ve İsrail'le her türlü işbirliğini onursuzca üstlenen Filistin Özerk yönetim başkanı Mahmut Abbas da Türkiye'ye davet edildi. Filistin'deki direnişi kırmak için darbe yapan ve Müslümanları zor şartlar altında bırakan ambargo kararlarını alan Abbas ve Peres ,üç ülkenin işadamlarıyla Batı Şeria'da kurulacak organize sanayi için görüşmeler yapacaklar.Müslüman coğrafyanın kaynaklarını kullanarak , müslümanları işgal altına almaya katkıda bulunacak bu ticari girişimler , mülteci kamplarında ve hapishanelerde çürümeye,açlığa,hastalığa,işkenceye mahkum edilmiş müslüman kardeşlerimizin ve bölge halklarının  ihtiyaçlarını değil, işgalci ve işbirlikçi güçlerin ceplerini daha bir doldurmaya yönelik hizmet edecektir.

İLK KEZ  SİYONİST BİR CUMHURBAŞKANI TBMM'DE KONUŞACAK!

 Salı günü öğleden sonra, önce Şimon Peres, ardından Mahmud Abbas, TBMM'ye hitap edecek. Peres, böylece ülke parlamentosunda konuşan ilk İsrail Cumhurbaşkanı da olacak. Filistin lideri işbirlikçi Abbas da Türkiye parlamentosunda konuşacak ilk Filistin Devlet Başkanı olacak.

İŞGALCİ GÜÇLER İSRAİL VE ABD'Mİ , YOKSA YILLARDIR AMBARGO UYGULANAN İRAN MI?

Onlarca yıldır Ortadoğu halklarına işgal , kan ve acıdan başka bir şey sunmamış olan İsrail ve ABD ,Ortadoğu'ya özgürlük getirme adına bölge kaynaklarını ve İslami yaşam tarzını hedef almış durumda.İnsanlığın kurtuluş reçetesi olan İslam dinini bir tehlike olarak gören bu işgalci güçler ,Müslümanları birbirlerine kırdırma politikasını devreye sokmuş durumdalar.Mezhebi veya etnik farklılıklarını birbirleri aleyhine körükleyen ve planın işlemesi için de her türlü tezgahı tüm bölge halklarına uygulayan bu işgalci güçler sahte timsah gözyaşları içinde pervasızca İran'ı suçlamaktadırlar.

İŞGALCİ İSRAİL'İN HEDEFİ ;İRAN KARŞISINDA TÜRKİYE'Yİ YANINA ÇEKMEK

Bölge halklarını birbirlerine düşürerek, ürettiği kitle imha silahlarını hem onların üzerinde deneyen hem de onlara pazarlamaya çalışan bu iğrenç tezgah aynı zamanda Müslüman coğrafyayı işgali altına almaya da devam etmekte.Atom bombası gibi kitle imha silahlarını mazlum insanlar üzerinde denemiş olan bu işgalci güçler , bu kirli oyunda Türkiye'yi de yanlarına çekerek suçlarına ortak etmeye çalışmaktadırlar.

TÜRKİYE BU KİRLİ SAVAŞA ALET OLMAMALI!

İSRAİL İLE TÜM İLİŞKİLER DERHAL KESİLMELİ!

Türkiye bu kirli oyunun bir parçası olmamalı.İşgalci güçlerin bu ülkeye davet edilmesi, onur(suzluk)larına unvan ve yemek verilmesi bu kanlı ellerin sıkılması demektir.Yapılacak her türlü anlaşma ,işgalcilerin işledikleri suçlara ortak olmak demektir.Mazlum Filistin ve Ortadoğu halklarını işgal ve sömürüye maruz bırakan tüm bu planlara,girişimlere ön ayak olmak ,tüm dünya Müslümanları ve  bölge halkları nezdinde işgale , sömürüye ortak olmak demektir. Müslüman olduğunu söyleyen bir coğrafya diğer Müslüman coğrafyaları sömürebilir veya onları işgal edebilir mi? Veya bu iğrenç planlara ortak olabilir mi? Bu onursuz ve iğrenç politikalara erdemli olan herkes karşı çıkmalıdır! Türkiye de bu politikalara ortak olmaktan derhal vazgeçmelidir!

ÖZGÜR-DER Çorum Şubesi

Önceki ve Sonraki Haberler