Eynesil'de Özgür-Der Pikniği Düzenlendi!

Eynesil'de Özgür-Der Pikniği Düzenlendi!

Özgür-Der Eynesil Girişimi’nin Sis Dağı Yaylasında düzenlediği piknik oldukça verimli bir şekilde geçti.

Eynesil’in Sis dağı yaylasına düzenlenen piknik çok güzel ve verimli bir sohbete dönüştü. Sabah saatlerinde birlikte yapılan kahvaltıdan sonra futbol müsabakalarının yapıldığı piknikte Eynesil dışından gelen misafirlerle sıcak ve samimi sohbetler yapıldı. Daha sonra öğle namazını cemaatle kılan topluluk kısa bir program yaptı. Kuran’ı Kerim ve mealinin okunmasıyla başlayan programda Özgür-der Eynesil Temsilcisi Şükrü Uzun ‘İslami Düşünce Konferansları’ ile alakalı değerlendirmeler de bulundu.

Uzun konuşmasına ‘ konferansların, Eynesil’de İslami mücadeleyi omuzlayan ağabeylerin birikimlerini de miras alarak mücadeleyi tevhid ve adalet ekseninde daha ileriye taşımak amaçlı yapıldığını’ söyleyerek başladı ve hepsinden Allah razı olsun’ dedi.

‘İslami Düşünce Konferansları’ öncesinde kurumsallaşma, düşüncelerimizi yaşadığımız toplumla paylaşma ve bölgemizde İslami hassasiyet sahibi öbek, yapı, kurum ve kuruluşlarla ortak zeminde faaliyet yürütme imkânları sağlamak gibi hedefler koyarak başladığımız programlarımızda geri kazanım sağladığımızı düşünüyoruz ’dedi.

Son olarak ‘Yeni dönemde faaliyetlerimize Özgür-der Eynesil temsilciliği olarak devam edeceğiz. Bilgi, inanç eylem yolunda tevhid, adalet ve özgürlük mücadelesi vereceğimizi ve saflarımızı sıklaştırmamız gerektiği’ üzerine vurgu yaparak konuşmasını bitirdi.

İHH Trabzon Şubesi Başkanı Kadir Murat Topcu, Akçaabat İlim Yolcuları Derneği üyesi Uğur Şener ve KTÜ öğrencilerinin kısa konuşmasından sonra program dua ile sona erdi.

Program sonrasında topluluk yemeklerini yiyerek bir süre sohbet, oyun ve çeşitli etkinlikte bulunarak günün vermiş olduğu yorgunluk ve yeni tanışıklıkların kalplerde ve zihinlerde oluşturduğu güzel duygularla evlerine döndüler.

eynesil-20120625-2.jpg

eynesil-20120625-3.jpg

eynesil-20120625-4.jpg

eynesil-20120625-5.jpg

eynesil-20120625-6.jpg

eynesil-20120625-7.jpg

eynesil-20120625-8.jpg 

Önceki ve Sonraki Haberler