Ege'deki İslami Kuruluşlar Akhisar'da Toplandı

Ege'deki İslami Kuruluşlar Akhisar'da Toplandı

Akhisar Özgür-Der temsilciliğinin çağrısıyla Ege bölgesinde faaliyet gösteren İslami dernekler Akhisar Özgür-Der'de bir araya geldiler.

Akhisar Özgür-Der temsilciliğinin çağrısıyla Ege bölgesinde faaliyet gösteren İslami dernekler Akhisar Özgür-Der'de bir araya geldiler. İstişare amaçlı düzenlenen toplantı öncesi birlikte kahvaltı yapıldı.

İzmir Özgün-Der, İzmir Özgür-Der, Bergama İlim ve Hayırlar Vakfı, Akhisar Özgür-Der, Balıkesir Kardeşlik Köprüsü, Manisa Mana-Der ve Salihli Şefkat-Der'i temsilen katılımın gerçekleştiği Ege bölgesi İstişare toplantısı Kuran'ı Kerim ve mealinin okunmasından sonra Akhisar Özgür-Der adına Ahmet Düzgün'ün hoş geldiniz konuşmasıyla başladı.

Yeni dönem yapılması düşünülen seminer programlarının içeriği ve koordinasyonun değerlendirildiği birinci başlıkta söz alan dernek temsilcileri kısaca yaptıkları faaliyetlerden söz ettikten sonra birbirleriyle irtibat halinde yeni dönemin seminer programlarının yapılmasının imkanı üzerinde görüşlerini belirttiler. İkinci gündem maddesi olan bu istişare toplantılarının periyodik olarak yapılması ise üç aylık dönemlerde dönüşümlü olmak üzere karar olarak belirlendi. Üç ay sonraki toplantının ev sahipliğini Bergama İlim ve Hayırlar Vakfı üstlendi.

Bu istişare toplantısına irtibat halinde olduğumuz başka yapılarında davet edilip genişletilmesi temennisi ve katılan müslümanların memnuniyetlerini belirtmeleri sonrası toplantı sona erdi.

ege_istisare-20120902-01.jpg

ege_istisare-20120902-02.jpg 

Önceki ve Sonraki Haberler