Akhisar 3. Yıldönümünde Suriye İntifadasını Selamladı

Akhisar 3. Yıldönümünde Suriye İntifadasını Selamladı

Akhisar Özgür-Der temsilciliği tarafından düzenlenen eylemde Suriye intifadasına destek verildi.

Akhisar Özgür-Der temsilciliğince düzenlenen eylem eski belediye önündeki alanda gerçekleştirildi. Sunuculuğu Ahmet Düzgün tarafından yapılan eylemde Özgür-Der adına Hüsamettin Yılmaz bir konuşma yaptı. Yılmaz ümmetin bugün için en büyük dertlerinden birinin Suriye’de Esed’in uyguladığı vahşet olduğunu, müslümanlar olarak Vahyin Şahitliği çabası içinde olan bizler günümüzde yaşanan sosyal siyasal olaylara ilgisiz kalamamayız dedi. Katil Baas çetesinin yaptığı zulümden, katliamdan bahseden Yılmaz Suriye Direnişine elimizden geldiğince destek olmamız gerektiğinin altını çizdi. Basın açıklamasını Akhisar Özgür-Der adına Ali Dal okudu. Serkan Dursun tarafından yapılan duayla eylem sona erdi.

“Suriye Devrimi 3:Yılında Ya Şehadet Ya Zafer ” ve “Suriye'de Katliam Sürüyor Sessiz Kalmak Suç Ortaklığıdır Katliamı Durdurun ” pankartlarının açıldığı eylemde, “Ne Baas Ne ABD Yaşasın Özgür Suriye, Suriye’de Katliama Hayır, Dikdatör Beşar Esad Katliam Zulüm fesat, Baas Çöplüğe Esad Sehpaya, Katil Esad Bu Kan Denizinde Boğulacaksın, Sessiz Kalmak Baas’ın Zulmüne Ortak Olmaktır, Suriye İslami Direnişle Özgürleşecektir ve Suriye’de Katliama Sessiz Kalma” dövizleri taşındı.

“Suriye Halkı Yalnız Değildir”; “Emperyalizm Yenilecek İslami Direniş Kazanacak!”; “Hama'ya Humus'a Direnişe Bin Selam !” “Şehitlerin Yolunu Sürdüreceğiz!”; “Katil Esad Suriyeden Defol!”; “Katil Rusya Suriye’den Defol, Katil ABD Ortadoğu’dan Defol!”; “Suriye Cihadı Onurumuzdur!”;  gibi sloganların atıldığı eylem tekbirlerle son buldu.

akhisar-suriye-20130315-1.jpg

akhisar-suriye-20130315-2.jpg

akhisar-suriye-20130315-4.jpg

akhisar-suriye-20130315-5.jpg

akhisar-suriye-20130315-6.jpg

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler