Özgür-Der Antalya Piknikte Buluştu

Özgür-Der Antalya Piknikte Buluştu

Özgür-Der Antalya Temsilciliği her yıl olduğu gibi bu yıl da Büyük Çaltıcak mesire alanında bir piknik düzenledi.

Özgür-Der Antalya Temsilciliği her yıl olduğu gibi bu yıl da Büyük Çaltıcak mesire alanında bir piknik düzenledi. 26 Nisan 2013 Pazar günü sabah erken saatlerde başlayan piknik akşam saatlerine kadar devam etti.

Pikniğe katılan arkadaşlardan bazıları, sabahın erken saatlerinde gelerek kahvaltılarını yaptılar ve oturma alanı için çeşitli düzenlemeler yaptılar. Burdur ve Isparta gibi yakın illerden gelen arkadaşlarımız da pikniğimizde bizleri yalnız bırakmadılar. Öğlene kadar çoğunluk piknik alanına geldi. Gençler ve çocuklardan oluşan bir grup denize girdi. Erkekler ve bayanlar da kendi aralarında küçük gruplar halinde sohbet ettiler, voleybol maçları yaptılar. Öğlen yemeğinin yenilmesinden sonra namaz kılındı. Bu arada çay ocağımız gün boyunca çalıştı ve bol bol çay servisi yapıldı.

Küçük gruplar halinde sohbetler edildi ve yeni olan arkadaşlarla tanışıldı. Çocuklar da gün boyunca kendi aralarında çeşitli oyunlar oynayarak vakit geçirdiler. Çocuklara, gençlere ve büyüklere yönelik yarışmalar düzenlendi. Halat çekme yarışmasını oynayan çocuklara imrenen yetişkinler de ipi kaptılar. Ama bu sene halatı koparmayı başaramadılar! Daha sonra çocuklar arasında "Hazine Bulma" oyunu oynandı. Erkek ve kızlardan oluşan gruplardan, kızlardan oluşan grup oyunu kazandı. Çocuklara yönelik hazırlanan yarışmalar hem küçüklerin hem de onları izleyen ailelerinin çok ilgisini çekti. Yapılan yarışmaların sonunda dereceye giren çocuklara hediyeleri dağıtıldı.

Şehir hayatının koşuşturmacadan, gürültüsünden uzaklaşılıp, dostluğun, kardeşliğin, paylaşmanın, dayanışmanın pekiştirildiği ve yeni ailelerle tanışma fırsatı bulduğumuz bir gün yaşadık. Güzel bir kaynaşma havasında geçen piknik akşama doğru sona erdi.

antalya-piknik-20130526-1.jpg

antalya-piknik-20130526-2.jpg

antalya-piknik-20130526-3.jpg

antalya-piknik-20130526-4.jpg

antalya-piknik-20130526-5.jpg

antalya-piknik-20130526-6.jpg

antalya-piknik-20130526-7.jpg

antalya-piknik-20130526-8.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler