Eynesil Özgür-Der’de Bayramlaşma Yapıldı

Eynesil Özgür-Der’de Bayramlaşma Yapıldı

Özgür-Der Eynesil Temsilciliğinde Bayramın 2.günü Bayramlaşma Programı düzenlendi.

Özgür-Der Eynesil Temsilciliği Bayan Komisyonu Ramazan boyunca gündüz-akşam yaptığı mukabele-tefsir ve Çocuklara Kuran çalışmalarından sonra bayramlaşma programı organize etti. Ordu’da ikamet eden Diyarbakır Özgür-Der Üyesi Yılmaz Yanardağlı ve ailesi, Batman Özgür-Der Üyesi Hüseyin Bayındır ve ailesi, Trabzon İHH Başkanı Murat Kadir Topcu’nunda katıldığı bayramlaşma programında Suriye’de Müslümanlara ihanet eden Pyd-Pkk tarafından iftira ve hedef gösterme sonucunda Molotof kokteyli ve silahlı saldırıya uğrayan Van Özgür-Der şubesine yapılan saldırı kınandı.

Van Özgür-Der Şubesi ve İslami Kuruluşlar tarafından Sanat Sokağında yapılan basın açıklamasındaki metni Eynesil Özgür-Der Temsilcisi Şükrü Uzun bayramlaşma programı öncesi okuyarak,’Eynesil Özgür-der olarak Kürt ulusalcıları tarafından Van Özgür-der Şubemize yapılan saldırıyı kınıyoruz’ dedi.

Bayramlaşma Programı Eynesil Özgür-der Bayan Komisyonundan Hatice Güdük’ün Hümeze Suresini okumasıyla başladı. Ramazan boyunca yapılan etkinlikler, mukabele-tefsir programı, çocuklara Kuran eğitimi ve Hanım kardeşlerimizin çocuklarını bakmakla görevlendirilen kardeşimizin yakaladığı karelerden oluşan bir sinevizyon sunumu yapıldı. Emine Güdük kardeşimizin söylediği ezgilerden sonra Eynesil Özgür-Der’den Vesile Uzun’un Duasıyla program sona erdi.

Bayramlaşma Programı çay sohbeti eşliğinde gecenin ilerleyen vakitlerine kadar devam etti.

eynesil-20130912-2.jpg

eynesil-20130912-4.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler