Eynesil Özgür-Der’den Suriye’ye 1 Tır Yardım Malzemesi

Eynesil Özgür-Der’den Suriye’ye 1 Tır Yardım Malzemesi

Özgür-Der Eynesil Temsilciliği Suriyeli Müslümanlara ulaştırılmak üzere 1 Tır yardım malzemesini Reyhanlı İHH bürosuna gönderdi.

Eynesil Özgür-Der ve Diyanet-sen’in Görele, Eynesil ve Tirebolu ilçelerinde hem Kuran Kursu hem de esnaflardan toparladığı yardım malzemeleri Trabzon İHH’nın da katkılarıyla Suriyeli Müslümanlara ulaştırılmak üzere Reyhanlı’ya gönderildi.

Eynesil Özgür-der Başkanı Şükrü Uzun,’3. Yılına giren Suriye direnişi tüm dünyanın sessizliğine rağmen destan yazıyor. Tüm dünya da ve özellikle Türkiye’de Suriyeli Müslümanların onurlu Cihadı için kara propaganda yapılıp gönüllü Esedseverlik yapılıyor. Paralel yapı adı altında hareket eden zihniyet Suriye’ye gönderilen yardım malzemeleri dolu İHH tırlarını durdurarak algı savaşı vermektedir. Bizler Eynesil Özgür-der olarak Suriye direnişinin can damarı olan İHH’nın her zaman yanındayız. Suriyeli kardeşlerimize ulaştırılmak üzere 1 Tır yardım malzemesini Reyhanlı İHH Bürosuna göndermiş bulunmaktayız. Yardım malzemelerinin toparlanmasında emeği geçen Diyanet-sen Görele Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kaya ve Kuran kurslarında öğretmenlik yapan hanım kardeşlerime hassaten teşekkürlerimi sunarım.’dedi

 

eynesil-yardim-20140127-01.jpg

 

eynesil-yardim-20140127-02.jpg

 

eynesil-yardim-20140127-03.jpg

 

eynesil-yardim-20140127-04.jpg

eynesil-yardim-20140127-05.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler