Çorum Özgür-Çocuk Kulübü Yıl Sonu Etkinliği Düzenledi

Çorum Özgür-Çocuk Kulübü Yıl Sonu Etkinliği Düzenledi

Özgür-Der Çorum Şubesi bünyesinde faaliyet yürüten Özgür Çocuk Kulübü, 2013-2014 eğitim yılı etkinliklerini Turgut Özal Konferans Salonunda gerçekleştirdiği yıl sonu programı ile tamamladı.

Mustafa Kerim Üngör ve Nur Sümeyye Karaoğlan’ın öncülüğünde yıl boyunca Kur’an, Hadis, Esmaü’l Hüsna, Karakter Eğitimi vb. başlıklar altında devam eden çocuk kulübünde, miniklerin hazırladığı gece ile eğitim çalışmalarına ara verildi.

Velilerin ve gönüldaşların katılımının yoğun olduğu gece de çocukların sergiledikleri performansları takdir ve beğeni topladı.

6-9 yaş grubu miniklerin hazırladığı gece Kur’an tilaveti ve mealinin okunması ile başladı. Çocuk kulübünün yıl boyunca gerçekleştirdiği etkinliklere ait görüntülerden oluşan sinevizyon gösteriminin ardından, çocuklar Ayet ve Hadis demetleri ve şiirlerle sahne aldılar. Namaz Bilinci ve Televizyon ve internet bağımlılığının zararlarında konu edildiği gecede, Mısır, Suriye, Tunus, Doğu Türkistan gibi İslam coğrafyasından da bilgiler verildi. Zulme karşı mücadelenin vurgulandığı bölümün ardından ezgilerin de seslendirildiği gece, çocuklara başarı belgelerinin verilmesi ve fotoğraf çekimleri ile son buldu.

 

corum_ozgur_cocuk_kulubu_musamere-(1).jpg

 

corum_ozgur_cocuk_kulubu_musamere-(2).jpg

 

corum_ozgur_cocuk_kulubu_musamere-(3).jpg

 

corum_ozgur_cocuk_kulubu_musamere-(4).jpg

 

corum_ozgur_cocuk_kulubu_musamere-(5).jpg

 

corum_ozgur_cocuk_kulubu_musamere-(6).jpg

 

corum_ozgur_cocuk_kulubu_musamere-(7).jpg

corum_ozgur_cocuk_kulubu_musamere-(8).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler