Özgür-Der Diyarbakır Şubesi “Yaz Okulu” Coşkuyla Başladı

Özgür-Der Diyarbakır Şubesi “Yaz Okulu” Coşkuyla Başladı

Özgür-Der Diyarbakır Şubesi tarafından ortaokul erkek öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği “Yaz Okulu” programı coşkuyla başladı.

Özgür-Der Diyarbakır Şubesi, ortaokul öğrencilerine yönelik, yazı daha verimli geçirmeleri maksadıyla “Yaz Okulu” programı organize etti. 4 Ağustos - 6 Eylül tarihleri arasında 5 hafta sürecek olan program kapsamında Cumhuriyet Fen Lisesinde İslami Eğitim Dersleri (Kur’an, Siyer,  İtikat, İbadet ve Ahlak dersleri)  verilmeye başlandı.

Program çerçevesinde İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tesislerinde bugün ilk etkinlik olarak yüzme programı gerçekleşti.

Programın koordinatörlerinden Ferdi Çetin ve Ümit Durmuş programa ilginin iyi olduğunu belirtiler. Çetin, ailelerin çocuklarının sosyal gelişimleri ile ilgili endişelerini gidermek adına bir nebze olsun katkı sunmanın önemli olduğunu, programın bu yönüyle kesinlikle önemsenmesi gereken bir program olduğunu belirterek, destek beklediklerini söyledi. Ahlak hocası Ümit Durmuş ise çocuklarımızın edep, ahlak ve İslam’dan uzak sokağın ya da sanal dünyanın çocuklarına dönüştüklerini buna karşın hep birlikte bu yozlaşmaya karşı çaba sarf etmenin hayati bir önem arz ettiğini belirtti.

 

diyarbakir-20140805-01.jpg

 

diyarbakir-20140805-02.jpg

diyarbakir-20140805-03.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler