Adana ABD Konsolosluğunda Kefenli Bebek Eylemi!

Adana ABD Konsolosluğunda Kefenli Bebek Eylemi!

Adana'da ABD Konsolosluğu önünde kefenli bebeklerle Siyonist İsrail'in saldırıları protesto edildi.

Adana’da çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan bir grup, İsrail’in hedef gözetmeksizin yaptığı katliamlar ABD Konsolosluğu önünde kefen giydirilmiş oyuncak bebeklerle protesto etti. Bebekleri Konsolosluk önüne bırakmak isteyengruba polis izin vermedi. Bunun üzerine bebekler polis barikatı önüne bırakıldı. Eylem sırasında “Katil İsrail, İşbirlikçi ABD”, “Bebek Katili İsrail”, “Katil İsrail Filistin’den defol” sloganları atıldı. Gökkuşağı Derneği üyesi Latife Aslan grup adına bir basın açıklaması yaptı. Grup basın açıklamasının ardından İncirlik ABD Askeri Üssüne yürüdü.

adana-20140725-06.jpg

adana-20140725-07.jpg

adana-20140725-08.jpg

adana-20140725-09.jpg

adana-20140725-01.jpg

adana-20140725-02.jpg

adana-20140725-03.jpg

adana-20140725-04.jpg

adana-20140725-05.jpg

Basın açıklamasının tam metni:

Bebek katili İsraili 1918 yılında Osmanlı Devletinin parçalanma sürecinde İngilizlerin Filistin’i işgal etmesiyle birlikte Filistin halkının kahırlı günleri başlamış oldu. İşgalci İsrail Devleti emperyalist güçlerin desteğini de alarak Filistin topraklarını işgal etti. Ve bu işgal günden güne artarak devam etti. Devam etmektedir. Filistin halkı zulme karsı direnmektedir. İşgal de halk evlerinden zorla çıkarılmakta evleri yıkılmaktadır. Filistin’de 4,7milyon kişi evlerini terk etmek zorunda bırakılmıştır.

Hapse girenlere gelince Filistinlilerden çocuklar dahil hapse girip çıkmayan yok gibidir. İsrail hapishanelerine 16 yas altı çocuk tutuklu sayısı 8bin’dir. Aslında bizim Gazze de gördüklerimiz buz dağının görünen yüzüdür. Filistin halkı İsrail in toplu katliamlarına maruz kalmaktadır. 1. intifada ve hatta 2. intifada dünya tarihinde son 40 yılın en büyük katliamıdır. 1500 Filistinli katledilmiştir. Bunların çoğu kadın ve çocuklardır.

2014 Temmuz ayında ise İsrail saldırılarını yine şiddetlendirmiştir. Evet İsrail "Güz Yağmurları" ve “Dökme Kurşun Operasyonu " ve benzeri adlarla Müslümanların üzerine ölüm yağdırmaktadır. Herkes Filistin’deki resmi iyi okunmalıdır. İsrail Batı Şeria'daki Filistin halkını bombalamaktadır. Sadece Gazze de bulunan Filistin halkına karşı katliam gerçekleşmektedir. Çünkü Gazze islamı yasamaya çalışan zulme rıza göstermeyen ve emperyalist güçlere karşı çıkan Haması desteklemektedir.

Bati Şeria da ise İsrail in er istediğini yapmaya hazır bir yönetim bulunmaktadır. Gazzelilerin durumu biz Müslümanlar için Kuran da geçen Ashabi Uhdud gibidir. Nasıl ki o Müslümanlar Rabbimiz Allah 'tır dedikleri için ateş çukurlarında yakılarak öldürülmüşse ,ayni şekilde İsrail’de sırf islam davası güden bir yönetime destek verdikleri için çoluk çocuk, yaşlı genç, kadın erkek demeden Gazzelileri katletmektedir. BM ise emperyalist güçlerin çıkarlarını korumak için kurulmuş bir örgüttür.

Müslümanların ondan medet umması bir gaflettir. Müslüman halklar ve dahi başındaki rejimler silkinmeli ve zulme sessiz kalmamalı. Zira zulme sessiz kalan dilsiz şeytandır. Nasıl Yahudi ve Hristiyanlar küfürde birlik oluyorsa Müslümanlarda onların karşısına çıkıp bu zulmü durdurmalıdır. Filistin de her saatte bir çocuk ölmektedir. Şehit sayısı sürekli artmaktadır. Şimdiye kadar 150 çocuk ölmüştür. Bu yürekler acısı bir durumdur. Hiç kalpleriniz titremez mi ? Sizin çocuklarınız yere düşse yüreğiniz yanar değil mi ?

Filistinli anneler Ümmeti Muhammed için çocuklarını cennete yolluyor. Siz ey Müslüman halklar ve dahi başındaki yöneticiler sizi zalime karşı durmaya çağırıyoruz. Vekil olarak Allah yeter. Sizi ortak akla ortak harekete davet ediyoruz. Sizi şehitlerin yurduna Şahit olmaya yardıma davet ediyoruz. UNUTMAYALIM Kİ; Filistin halkının kurtuluşu sadece onun kurtuluşu olmayacak. Filistin halkının gerçek anlamda kurtuluşu aynı zamanda bölge halklarının kurtuluşu olacaktır.

Önceki ve Sonraki Haberler