Özgür-Der Huzurevleri Yaz Kur'an Kursu Sona Erdi

Özgür-Der Huzurevleri Yaz Kur'an Kursu Sona Erdi

Özgür-Der Huzurevleri Temsilciliği'nin okulların kapanmasından hemen sonra açmış olduğu 7/12 yaş gurubu “Yaz Kuran Kursu” etkinliği sona erdi.

Yaz Kuran Kursunda öğrencilere genç gönüllü kardeşlerimiz tarafından Arapça Kuran Eğitimi, Siyer: Peygamberimizi Tanıyalım, İslami Değerlerimiz, adı altında dersler verildi. Kurs gönüllü eğitmenlerimiz Gülsüm Bozan, Şeyma Şanlı, Hatice Bakır, Kevser Demir yaz mevsiminde yapılan kurs etkinliğinin, çocuklarımızın eğitimi için gayet faydalı geçtiğini, kendilerinin de bu etkinlikte yer almalarından dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler.

Özgür-Der Huzurevleri Temsilciliğinde, Yaz Kuran Kursu eğitimleri hafta içi her gün saat 10:00-14:00 arası uygulanmaktaydı.

Yaz Kuran Kursunda başarılı olan çocuklarımıza Kurs Plaketi, Kuran yüklü müzik çalar ve çeşitli eğitici kitaplar hediye edildi. Plaket ve hediyelerini alan çocuklarımız daha sonra yemek daveti ile taltif edildi.

Özgür-Der Huzurevleri Temsilciliği adına konuşan Mehmet Ülsen; “Çocuklarımız, geleceğimizdir. Çocuklar ve gençlerimiz için bu tür etkinliklerimiz devam edecek.” dedi. Temsilcilikte çocuklara yönelik etkinlik, Eylül ayı itibariyle tekrar devam edecek.

 

1-043.jpg

 

2-043.jpg

 

3-043.jpg

4-038.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler