Adana Ümmet ve Kardeşlik Platformunda Yeni Dönem

Adana Ümmet ve Kardeşlik Platformunda Yeni Dönem

Adana Ümmet ve Kardeşlik Platformu Aylık olağan toplantısı Asımın Nesli Derneği'nde gerçekleştirildi.

İslam Dünyasında yaşanan zulümlere ortak bir reaksiyon göstermek ve müslümanların birlik ve beraberliklerini pekiştirmek maksadı ile 2013 Yılında faaliyetlerin başlayan Adana Ümmet ve Kardeşlik Platformu, Mart 2015 Aylık olağan istişare toplantısı bugün (15 Mart 2015) saat 07.00'de Asımın Nesli Kültür ve Sanat Derneği'nde gerçekleştirdi.

Toplantıya Asımın Nesli Kültür ve Sanat Derneği, Medeniyet Vakfı Adana Şubesi, Kalem Vakfı, Sutun Eğitim ve Araştırma Merkezi, Özgür-Der Adana temsilciliği ile İnsan ve Medeniyet Hareketi (İMH) Adana şubesi temsilcileri katıldı.

Adana Ümmet ve Kardeşlik Platformunun aylık istişare toplantısında islam dünyasında gelişen olaylar, Suriye'li mültecilere yönelik yapılan ve yapılacak olan faaliyetler, Platformun kurumsal kimliğine yönelik atılacak adımlar ve önümüzdeki aylarda düzenlenmesi planlanan etkinlikler değerlendirildi. 

Adana Ümmet ve Kardeşlik Platformu dört aylık dönemler halinde ve dönem başkanlığı ile yürütülüyor. Bu kapsamda yeni dönemde başkanlık görevini devralan Hacı Ali DOĞAN Ümmet ve Kardeşlik platformunun yeni dönemde birlik ve beraberliğini daha da pekiştirmesi gerektiğine işare ederek "Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da tüm bileşenlenlerimizle Adana'da ümmetin ve kardeşliğin sesi olmaya gayret edeceğiz. Bu yolda yanımızda olan kardeş dernek ve vakıflara şükranlarımı sunuyorum.Rabbimizi hepimizin ayaklarını kendi davası yolunda sabit kılsın." dedi. Platform üyesi dernek temsilcileri de Asımın Nesli Derneği adına görevi devralan Hacı Ali Doğan'a yeni dönemde başarılar diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler