Adana Özgür-Der Gençliğinden Dönem Sonu Etkinliği

Adana Özgür-Der Gençliğinden Dönem Sonu Etkinliği

Adana Özgür-Der Gençlik Kulübü faaliyetlerinin dönem sonu etkinliği gerçekleştirildi.

Adana Özgür-Der Gençlik Kulübü faaliyetlerinin dönem sonu etkinliği dernek salonunda gerçekleştirildi. Bayanlara özel programda öğrenci velilerinin katılımı ile gerçekleşen program Rüveyda ve Keziban kardeşlerin sunuculuğu ile başladı. Şeyda AYDEMİR'in Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Hilal AK'ın Haşr suresi mealini okumasıyla devam etti.

Emeği geçen hocalardan konuşmaya davet edilen Hatice YILDIRIM, Sevim YALINIZ, Gülcan AFŞAR ve Gülay GÜL duygu ve düşüncelerini açıkladı. Grup Yürüyüş'ün "Milyonlarız Biz" ve Ömer Karaoğlu'na ait "Hasret Kafesi" adlı ezgilerini söylemeleri için kulübün oluşturduğu koro sahne aldı.

Şüheda kardeşimizin "Ey Sevgili" adlı şiiri okuması ile devam eden programı takiben Dilan, Ayşe ve Seda kardeşlerin "Duvar" adlı tiyatro oyunu ile sürdü. Daha sonra sahne alan Merve, İlayda ve Eda kardeşlerimiz "Mescid-i Aksa'yı Gördüm Düşümde" adlı şiiri okudular. Koronun tekrar sahne aldığı program "Allah'u Ekber" ezgisinin seslendirilmesi sonrasında yapılan sinevizyon gösterisinde genç kardeşlerimizin yıl boyunca gerçekleştirdiği etkinliklerden görüntüler vardı.

Koronun tekrar sahne aldığı programa "Başörtüm" ezgisine takiben Hilal kardeşimizin "Dua" adlı şiiri okumasıyla devam edildi. Sena kardeşimizin yaptığı dua ile sonlanan programda genç kardeşlerimizin ailelerine sürprizleri de vardı. Aldıkları örtünme kararını program sırasında ailelerine açıklayan kardeşlerimizi tebrik ederiz.

"Sözü dinleyip de onun en güzeline uyanlar var ya, işte onlar Allah'ın hidayete erdirdiği kimselerdir. İşte onlar akıl sahiplerinin ta kendileridir" Zümer-18

 

adana-20150517-01.jpg

 

adana-20150517-02.jpg

 

adana-20150517-03.jpg

adana-20150517-04.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler