Sivas Özgür-Der Gençleri Piknikte Buluştu

Sivas Özgür-Der Gençleri Piknikte Buluştu

Sivas Özgür-Der üyesi gençlerin Paşabahçe Mesire Alanı’nda düzenlediği piknikte sabah kahvaltısında bir araya gelerek başlanıldı.

Gençler, burada yaptıkları sohbette FETÖ'nün 15 Temmuz Darbe Girişimi'ne de değindiler. Darbe girişiminin bizim geleceğimize, ümmete ve kazanımlarımıza yapıldığını söyleyen gençler "Kesinlikle bu bizim için bir milat olmalıdır ve halkımızın bu asil duruşunu tebrik ediyoruz" dediler.

Daha sonra Abdullah Buldur, İbrahim Buldur, Mehmet Arslan, Harun Ağkuş ve Aydın Türk'ün oluşturduğu komisyon tarafından 15 sorudan oluşan bilgi yarışmasının soruları hazırlandı.

Gençler cuma namazını mesire alanındaki camide kıldıktan sonra etkinliklerine devam ettiler.

Bilgi yarışması için dörder kişiden oluşan dört grup oluşturuldu. Çok heyecanlı geçen yarışmada sorular Kur'an bilgisi, siyer, siyasi gündem, genel kültür ve son Türkiye gündeminden soruldu. 13 sorudan 130 puan alan "Çılgınlar" grubu yarışmanın birincisi oldular. Komisyon tarafından tebrik edilerek hediyelerini aldılar.

Gençler ilerleyen vakitlerde çeşitli oyunlar (Vampir Oyunu, futbol turnuvası vb.) oynadılar. Yemekten sonra çay faslında kısa bir gündem değerlendirmesinden sonra pikniklerini tamamladılar.

20160812_133501.jpg20160812_151233.jpg20160812_151248.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler