Özgür-Der Ortaokul-Lise Kız Öğrenciler Yaz Kampı Sona Erdi

Özgür-Der Ortaokul-Lise Kız Öğrenciler Yaz Kampı Sona Erdi

Özgür-Der Ortaokul-Lise Kız Öğrenciler Yaz Kampı bu yıl Karabük'te yapıldı. 4 Ağustos Pazar günü başlayan kamp, 7 Ağustos Çarşamba günü sona erdi.

Özgür-Der'in kız öğrencilere yönelik yaz kampı 4-7 Ağustos tarihleri arasında Gençlik ve Spor Bakanlığı Karabük-Ovacık Kamp Alanı'nda gerçekleştirildi.

k14.jpeg

k8.jpeg

k9.jpeg

Kamp süresi içinde öğrenciler çeşitli alanlarda derslere ve etkinliklere katıldı. "İnsandan İnsanlığa'', "Küçük Güzeldir", "Bizi Güçlü Yapan Nedir?", "Er-Rahman İsmindeki Merhamet", "Kontrol Sende", "Namaz" gibi İslami açıdan bilinçlendirme dersleri yapıldı.

k2.jpeg

k3.jpeg

Öğrenciler için eğlenceler de düzenlenen kampta mangala, matrak oyunlarıyla birlikte bisiklet turu, bileklik yapma dersi, doğa yürüyüşü, drama çalışmaları, film saati, ok atma gibi çeşitli etkinlikler de yapıldı. Tesettüre giren kardeşlere hediyeler verilerek tebrik edildi.

Kamp boyunca ümmet bilincini geliştirmek için kurulan muhabbet ortamı ve gruplarla iletişimlerle güzel diyaloglar oluştu.

Bilinçlendirme çalışmaları arasında yardıma ihtiyacı olan coğrafyalar için "Kardeşlerimizle Dayanışma" faaliyeti gerçekleştirildi.

k10.jpeg

k11.jpeg

Son gün yakılan kamp ateşiyle birlikte ezgiler söylendi, şiirler okundu, eğlenceli programlar düzenlenerek kamp sona erdi.

Son gün yapılan programlar içinde ailelerinin sürpriz videoları ile gençler hem eğlenerek güzel bir an yaşadılar hem duygulandılar.

Kampın gençlerimize hayırlar getirmesini ve bilinçli şahsiyet ve şahitlerden olmalarını Rabbimizden niyaz ediyoruz.

Rabbim kardeşlerimizin çabalarını bereketli kılsın, amellerini boşa çıkartmasın.

k.jpeg

k6.jpeg

k7.jpeg

 

k15.jpeg

k13.jpeg

Haber: Rüveyda Bayram

Önceki ve Sonraki Haberler