Bilgi ve Erdem Vakfından İhtiyaç Sahiplerine Destek

Bilgi ve Erdem Vakfından İhtiyaç Sahiplerine Destek

Bilgi ve Erdem Vakfı ile Diyarbakır Özgür-Der işbirliğiyle Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere yardımlar ulaştırıldı.

Salgın hastalık ve etkileriyle mücadele edilen bugünlerde çalışamayan ve maddi açıdan süreçten olumsuz etkilenen aileler için Bilgi ve Erdem Vakfı tarafından düzenlenen kampanya kapsamında toplanan yardımlar ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Diyarbakır il merkezi ve ilçelerde tespit edilen ailelere yardımlar nakit desteği ve alışveriş kartı şeklinde ulaştırıldı.

7907-001.jpg

KULP İLÇESİNDEKİ TERÖR MAĞDURU YETİMLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ

Kısa bir müddet önce Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde PKK örgütünün katlettiği 5 sivil orman işçisinin ailesini yalnız bırakmayacaklarını belirten vakıf yetkilileri, Özgür-Der gönüllüleri ile işbirliğiyle toplanan yardımları ramazan ayı öncesinde terör mağduru ailelere ulaştıracaklarını belirtti.

7908.jpg

YURT İÇİ VE YURT DIŞI YARDIMLAR DEVAM EDECEK

İnsanlık adına utanç verici birçok gelişmenin yaşandığı ve mağdur insanların bir hayli fazla olduğu yanı başımızdaki Suriye'ye yönelik de yardım çalışmalarının devam edildiği ve toparlanan yardımların önümüzdeki süreçte gönderileceği kaydedildi.

7909-001.jpg

ZEKAT, FİTRE VE SADAKALARINIZI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRMAYA DEVAM EDECEĞIZ

Mübarek Ramazan ayının kardeşlik ve dayanışma ayı olduğunu belirten vakıf yetkilileri, bu ayın ruhuna uygun bir şekilde bağışçılarının ulaştıracağı her türlü zekat, fitre ve sadakayı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam edeceklerini ifade etti.

Önceki ve Sonraki Haberler