Beykoz Özgür-Der Yaz Okulu Başladı

Beykoz Özgür-Der Yaz Okulu Başladı

Özgür-Der Beykoz Şubesi’nin düzenlediği "Yaz Okulu" eğitimleri başladı. Hafta içi her gün 11-16 saatleri arasında sürdürülecek program 6 Temmuz pazartesi ilk gün heyecanıyla başladı.

Hevesli minikler program boyunca, Kur'an okuma ve ezber Eğitimi, Peygamberler Tarihi, Ahlak Bilgisi ve İbadet Bilgisi başlıklı konuları 3 ders halinde görecekler. Dersler bilmeceler, bulmacalar, boyama, çizgi filmler ve yarışmalar eşliğinde yapılan sunumlarla sürecek. Farklı yas gruplarına ayrı sınıflar halinde islenen programın 4. dersini ise; resim, müzik, yarışma, maket yapımı, münazara, cd izletisi gibi etkinlikler oluşturuyor.

Ailelerin yapılan etkinlikleri takip edebilmeleri, hafta sonu gönderilen etkinlik dosyaları ve çocukların performansını değerlendiren haftalık karnelerle sağlanıyor. Her hafta cuma günü düzenlenecek gezi programı çerçevesinde bu hafta çocuklarımız, Kız Kulesini ziyaret ettiler.

Yürüttüğümüz programın, Allah'ın yardımıyla bereketlenmesini, çocuklarımızın bir ömür sürdürecekleri kulluk bilincine ve doğru örneklerle edinecekleri karakter gelişimine katkısı olmasını umuyoruz.

Beykoz Şubesi Yaz okulu programı Temmuz sonuna kadar sürecek.

Önceki ve Sonraki Haberler