Tatvan’da Siyonist İsrail Saldırısı Protesto Edildi

Tatvan’da Siyonist İsrail Saldırısı Protesto Edildi

Tatvan’da ikindi namazından sonra merkez İbadullah Camii önünde bir grup hanım, Tatvan A.V.M önüne kadar yürüyerek basın açıklaması yaptılar.

Grup adına konuşan Esra AKA şunları belirtti:

"1918’de Filistin topraklarının % 10’una sahip olan Yahudiler, şu anda bu toprakların % 90’ını ele geçirmiş durumdalar ve hedefleri tüm Filistin’i tamamen ele geçirmek ve Müslümanları tamamen Filistin’den sürmek suretiyle, sadece Yahudilerden oluşacak bir Yahudi devlet kurmak.

Bunu sağlamak amacıyla, şu anda Batı Şeria ve Gazze olarak iki küçük parçaya sığınmış bulunan Filistinli Müslümanları her bahaneyle sıkıştırmaya, taciz etmeye, katliama uğratmaya devam ediyorlar. Yaklaşık 100 yıldır sürdürdükleri işgal politikaları hız kesmeden devam ediyor ve bundan vazgeçmeye asla niyetleri yok.

Filistin de son günlerde gelişen olaylar ve akabinde İsrail’in yeni katliam ve saldırılarında yeniden ve yakından müşahede ediyoruz. Geçen hafta kaçırılan İsrailli 3 illegal yerleşimci gencin faili meçhul bir cinayete kurban gitmesi ardan İsrail işgal rejimi, boş bir alanda bulunan cesetlerin sorumluluğunu alelacele Gazze Hükümetini oluşturan Hamas’a  atarak Filistin halkının üzerine bomba yağdırmaya başladı.

Yahudi yerleşimcilerin 17 yaşındaki Muhammed Ebu Hudyar’ı kaçırıp benzin içirdikten sonra diri diri yakmalarını unutturmaya çalışan Siyonistler, bölgedeki gerilimi kendileri için avantaja dönüştürmeye çabalıyor. İşgal rejiminin en bildik taktiği ise, dikkatleri başka yöne çekip olayları “terör” meselesi haline getirmek ve yaptığı katliamları terörle mücadele adına yaptığı yalanını uydurmak.

Kendisine hiçbir yaptırım uygulanamayan, dünyanın şımarık çocuğu İsrail dünyanın bu sessizliğinden de güç alarak, Filistin’i tamamen işgal etme ve Müslümanlardan ve İslami eserlerden temizleme amaçlı planlarının bir neticesi olarak, mübarek Ramazan ayı içerisinde bir yanda Gazze halkına bombalar yağdırıyor, öbür yanda Kudüs’teki imha operasyonlarına devam ediyor.

Bizler Tatvanlı Müslümanlar olarak İsrail denen haydutlar çetesinin varlığını kabul etmediğimiz gibi, sadece kendileri için değil, tüm Ümmetin ortak değeri olan Kudüs ve Filistini canları ve malları pahasına savunmaya çalışan onurlu ve yiğit Filistinli Müslümanların mücadelelerinin sonuna kadar yanında olduğumuzu bir kez daha haykırıyoruz."

tatvan-20140718-01.jpgtatvan-20140718-02.jpgtatvan-20140718-03.jpgtatvan-20140718-04.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler