Beykoz Özgür-Der'de İştişare Toplantısı

Beykoz Özgür-Der'de İştişare Toplantısı

Özgür-Der Beykoz Şubesi Suriyeli Müslümanlara Yardım İçin Bir Araya Geldi.

Özgür-Der Beykoz Şubesi 19 Mayıs 2013 tarihinde saat 10.00'da Beykoz Hobi Bahçesi'nde bir kahvaltı tertip ettiler. Kahvaltıda, gündem değerlendirmesi ve çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Programda, 9 Haziran Pazar günü bir piknik düzenleneceği kararı alınarak konu ile ilgili görüşmeler ve iş bölümü yapıldı.

Şube başkanı Akif Bilgir'in sunumunu ve açılış konuşmasını yaptığı kahvaltıda Mustafa Şahin, Ali İhsan Kayagil, Menderes Bingöl, Ahmet Arslan, Yılmaz Çakır ve Nurten Çakır da söz alarak değerlendirmelerde bulundular.

Toplantının ve görüşmelerin ana eksenini; beraberlik, kardeşlik ve cemaat olmak ile Suriye direnişi oluşturdu. Suriye'li Müslümanlar yararına açılan yardım kampanyasındaki hedefi ise Özgür-Der'in ilan ettiği “Un Değirmeni” oluşturdu. Konuyla ilgili duyuruya yapılan duyarlılık istikametinde ay sonuna kadar sürecek bir “yardım çağrısı” kahvaltı ile hayata geçirildi. İştirakçilerin katkılarının ve taahhütlerinin alındığı toplantıda ayrıca Grup Yürüyüş'ün yeni albümü de tanıtılıp dağıtıldı.

Bu yıl yapılan faaliyetlerin ve önümüzdeki döneme ait çalışmaların daha ayrıntılı ele alınacağı son program olarak ilan edilen piknik duyurusu ile kahvaltı sona erdi.

beykoz-20130519-03.jpg

beykoz-20130519-04.jpg

beykoz-20130519-05.jpg

beykoz-20130519-06.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler