ABD Elçiliği Önünde Siyonist İsrail Protesto Edildi

ABD Elçiliği Önünde Siyonist İsrail Protesto Edildi

Ankara ABD Elçiliği önünde Siyonist çetenin hamisi büyük şeytan ABD, Gazze saldırıları nedeniyle protesto edildi.

Özgür-Der Ankara Şubesi tarafından yapılan çağrıyla bir araya gelen Müslümanlar iftar programı ve basın açıklaması için bir araya gelerek Gazze saldırılarını protesto ettiler. Simit ve ayranla yapılan iftarın ardından kılınan akşam namazından sonra basın açıklaması yapıldı.

Kaan Uzunoğlu’nun sunumunu yaptığı eylemde"Allah-u Ekber! Sabır Zafer" ve “Yenileceksiniz” yazılı pankart açılırken "Kahrolsun Siyonist İsrail", "Siyonizm Yenilecek İslami Direniş Kazanacak!", “Gazze Siyonizm’e Mezar Olacak”, “Hamas’a Selam Direnişe Devam”, “Kahrolsun Büyük Şeytan ABD” yazılı dövizler taşındı. Eylemde atılan sloganlarla Siyonist zulüm ve katil ABD lanetlendi.

Özgür-Der Şube Başkanı Abdurrahman Çeliker’in de kısa bir konuşma yaptığı basın açıklamasını Özgür-Der Ankara Şubesinden Doğan Avşar okudu.

Çeliker yaptığı konuşmada; Siyonist katiller çetesinin 1948 yılından beridir sürdürdüğü abluka ve katliamlarına karşı Allah’a ve kitabına sığınarak onurla ve inatla direnen Gazzeli Müslümanların mücadelelerinin bizlere örnek olması gerektiğini söyleyerek, bu direniş karşısında Siyonistlerin bir gün mutlaka büyük bir hezimet yaşayarak Filistin topraklarından ve tüm Ortadoğu’dan defolup gideceklerini belirtti. Bizlere ABD elçiliği önünde ne işiniz var diyenlere şu cevabı veriyoruz; Siyonist çetenin yaptığı katliamlara açıkça destek veren, onu hem silah hem de ekonomik yardımlarla destekleyen, dünya kamuoyunu sessizliğe gömen ve Ortadoğu’daki  yerli işbirlikçilerin iplerini elinde tutan büyük şeytan ABD’dir. Biz Siyonist çeteniz varlığının ABD’nin varlığına bağlı olduğunu düşünüyoruz. İşte bu nedenle buradayız ifadelerini kullanan Çeliker konuşmasını; “Elinizde tuttuğunuz ve üzerinde “Yenileceksiniz” yazan pankarttaki liderlerin hepsi Allah’ın izniyle bir gün helak olacaklar. Eğer bizler, Gazze’nin onurlu ve yiğit evlatlarına “Müslümanlar ancak kardeştirler” ayeti ışığında sahip çıkabilirsek ve Filistin meselesi evimize yalnızca televizyon ekranlarından misafir olmaktan çıkar ve onu her sabah ve her akşam alnımızda bir pankart gibi taşırsak işte o zaman dünya zalimleri yenileceklerdir.” sözleriyle sonlandırdı. 

Çeliker’in konuşmasının ardından basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasını okuyan Doğan Avşar; Yeryüzünün gördüğü en büyük ve organize terör örgütü olan işgalci çetenin, günlerdir Gazzeli Müslümanların üstüne bomba yağdırdığını, bir ateşkes antlaşmasından bahsedildiği esnada, 2 gündür terörist işgal rejiminin havadan, karadan ve denizden Gazze’ye acımasızca, fütursuzca ve hiçbir ayrım gözetmeksizin saldırmaktan vazgeçmediğini belirtti.

Birleşmiş Milletler Terör Örgütü

Avşar konuşmasında, Güya dünya barışını ve güvenliğini koruma adına kurulan BM’in kurulduğu günden itibaren katillerin, işgalcilerin, barbarların güvenliğini korumaktan başka bir şey yapmadığını belirterek, bir hayvan’ın öldürülmesinden dolayı yeri göğü inletenlerin söz konusu Müslümanlar olunca, Filistin’de, Myanmar’da, Orta Afrika’da, Irak’ta ve nerdeyse tüm İslam Beldelerinde katledilen masum Müslüman halk olunca her zamanki gibi derin bir sessizliğe gömüldüğünü ifade ederek, bu yönüyle BM’nin bir güvenlik örgütü olmaktan çok bir terör örgütü olduğunu ifade etti.

Basın açıklaması sırasında “Gazze, Siyonist’e Mezar Olacak” “Yaşasın İslami Direnişimiz”, “Birleşmiş Milletler Terör Örgütü”, “Lailahe illallah ABD lanetullah”, “Vur vur Kassam vur Siyonist’e Vur”, “Kahrolsun İşbirlikçi Katiller” sloganları atıldı.

“Onlar yakında nasıl bir inkılapla devrileceklerini bileceklerdir.”

Avşar basın açıklamasını; “Bugün Gazze’deki kardeşlerimiz her türlü kuşatmaya, yokluğa ve yoksunluğa rağmen, her türlü ihanete ve yalnız bırakılmışlıklarına rağmen Siyonist çeteye karşı zaferler kazanıyor. Dün karadan Han Yunus’a girmeye çalışan Siyonist çete işte bu kutlu irade karşısında geri çekilmek zorunda kaldı. ABD ve katil çocuğu Siyonist Çete ne yaparsa yapsın Allah’ın izniyle yenilmiş ekin tarlasına dönüştürüleceklerdir. Hamas’ın öfkesini tadacaklardır. Kassam’ın füzeleriyle helak olacaklardır. İzzettin El Kassam Tugayları komutanı Ebu Ubeyde;” Siyonist çeteye büyük bir tuzak kurduklarını ve bu tuzakta boğacaklarını” açıkladı. İnşaallah Siyonist Çete Müslümanların kurduğu tuzaklarda boğulacaktır.” sözleriyle sona erdirdi.

Yusuf DURSUN / Haksöz Haber

 

-ankara-20140719-1.jpg

 

-ankara-20140719-2.jpg

 

-ankara-20140719-3.jpg

 

-ankara-20140719-4.jpg

-ankara-20140719-5.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler