Özgür-Der K.Çekmece'den Suriye'ye Yardım

Özgür-Der K.Çekmece'den Suriye'ye Yardım

Özgür-Der Küçükçekmece Temsilciliği Hanımlar komisyonu Suriyeli Müslümanlara ulaştırılmak üzere 1 Minibüs yardım malzemesini İstanbul Yardımeli Genel merkezine gönderdi.

Küçükçekmece Özgür-Der Hanımlar komisyonu ilçelerinde bulunan hayırsever kadınlardan ve esnaflardan topladığı yardım malzemeleri Küçükçekmece Özgür-Der Temsilciliğinin  katkılarıyla Suriyeli Müslümanlara ulaştırılmak üzere  İstanbul Yardımeli Genel merkezine gönderildi.

Küçükçekmece Özgür-der Hanımlar komisyonu üyesi Ayla Okur; 3. Yılına giren Suriye direnişi tüm dünyanın sessizliğine rağmen zor şartlar altında direnişe devam ediyor . Tüm dünya da ve özellikle Türkiye’de Suriyeli Müslümanların onurlu direnişi karşısında dilsiz şeytanlardan olamazdık bu yüzden yaşanlara kayıtsız kalmadık ve kalmayacağız. Bir yanda Esedseverlik yapan Muhalefet partileri ,diğer yandan tabanında samimi insanların oluşturduğu hizmet hareketi altında hareket eden zihniyet Suriye’ye gönderilen yardım malzemeleri dolu İHH tırlarını durdurarak İHH yı El-kaide’ile aynı safta göstermek kaydıyla terörle eşdeğer bir algı oluşturmak istediği bir zamanda . Bizler Küçükçekmece Özgür-Der hanımlar komisyonu gönüllüleri olarak Suriye direnişinin  her zaman yanındayız.

 Suriyeli kardeşlerimize ulaştırılmak üzere imkanlarımızın elverdiği yardım malzemesini  göndermiş bulunmaktayız.  Yardım malzemelerinin toplanmasında emeği geçen hanım kardeşlerimden Allah (cc)razı olsun’ dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler